Kinderfeest - Beau en Bloem

Kom met jouw vriendenclub naar de Adventuredome. Maak de keuze uit onze diverse feestarrangementen, waarbij zelfs kinderfeestjes op maat kunnen worden gemaakt. Alles is mogelijk.

Beleef het met EuroParcs op Resort Poort van Zeeland! In de Adventuredome kan ieder verjaardagsfeestje immers bij voorbaat al niet stuk. De verjaardagsgasten zullen hier gegarandeerd de tijd van hun leven hebben. En de jarige zelf? Die wordt extra in het zonnetje gezet.

Kidsplay (in & outdoor spelen in de Adventuredome)

Bij de Adventuredome is spelen en plezier maken altijd één groot kinderfeest!. Op elke dag en ieder moment kan in de Adventuredome worden gespeeld. Regen of zonneschijn? Dat geeft niks: bij de Adventuredome zit je altijd goed! Klim en klauter en haal de kleine avonturier in je naar boven!

Is het een keer regenachtig of ligt er zelfs sneeuw? Dat geeft helemaal niks, want bij Adventuredome kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Ga je mee binnen spelen? Hier kun je de allerleukste spelletjes en activiteiten beleven, speciaal voor jong en oud. Kom heerlijk met water en zand spelen. Het maakt niet uit als je nat wordt: je droogt vanzelf weer op. Wie bouwt het mooiste zandkasteel of maakt de allermooiste cupcake van Beau en Bloem?

Bij ons hoeft niemand zich te vervelen, want de mogelijkheden zijn voor iedereen eindeloos! Kom klimmen en klauteren in de Sky Walker of bouw een reuzenkasteel in het Lego House. Kom dit beleven in onze te gekke Adventuredome: gegarandeerd speelplezier voor jonge en oude avonturiers.

Module Beau en Bloem

Naast het basis pakket bevat dit arrangement uit de volgende drie elementen:

Bouwsteen 12: Beau en Bloem schilderworkshop

Haal de kunstenaar in jou naar boven en laat jouw artistieke kunsten naar voren komen tijdens deze interactieve Beau en Bloem schilderworkshop. Ga samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes aan de slag en maak jouw eigen unieke kunstwerk. Wie weet ben jij het nieuwe schildertalent en mag jij jouw originele kunstwerk meenemen naar huis.

Een kleurrijke herinnering aan een bijzonder moment!

Bouwsteen 13: Beau en Bloem cup cakes versieren 

Een kinderfeestje is pas geslaagd met de enige echte Beau en Bloem cup cakes. Hoe leuk zou het zijn om deze samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes te mogen maken?! Tijdens deze workshop zullen de enige echte Beau en Bloem cup cakes worden bereid. Laat de echte (cup cake) bakker in jou naar boven komen en maak de allerlekkerste en vooral leukste creaties. Als dat geen smikkelen word.. 

Bouwsteen 14: Vogelhuisje versieren 

Felle kleuren, glitters, verf, lintjes, en vooral heel veel (knutsel)pret: het maken van een vogelhuisje is nog nooit zo leuk geweest. Samen met jouw twee grote helden Beau en Bloem gaan jij en jouw vriendjes/ vriendinnetjes aan de slag met het maken van het aller mooiste vogelhuisje. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak een vogelhuisje voor buiten of maak juist een vogelhuisje voor in je kamer.  Haal jouw schaar, lijm, kwasten, versiersels en verf te voor schijn en laat de kleine kunstenaar in jou naar boven.

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • Kies jouw favoriete activiteit uit en stel jouw eigen kinderfeestje samen!
  • Activiteiten als een schilderworkshop, cupcakes maken en een vogelhuisje versieren
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack
  • Cadeautje voor de jarige

 

Reserveren