Binnen spelen! 

Is het een keer niet zo'n lekker weer? Dat geeft niks, want binnen spelen bij Adventuredome is een feestje! Bij ons hoeft niemand zich te vervelen, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom klimmen en klauteren in de Sky Walker of bouw een reuzenkasteel in het Lego House. Kies een activiteit uit die bij jou past en je wilt nooit meer naar huis! 

  LET OP:  Vanaf 1 Maart vragen wij een oudertoeslag van 2 euro per ouder.

Boek jouw activiteit!

 

 

Glow in the Dark Mini Golf

Tot 12 jaar

De nieuwste trend op golfgebied: Glow in the dark mini golf. Oftewel: midgetgolfen in het donker. Sla een balletje op de acht holes baan en waan je in de oceaan. Er zwemmen haaien en dolfijnen en er ligt een gezonken schip. Iedereen wordt vrolijk van de felle kleuren die oplichten in het donker.

Tip: lak je nagels in een fluorescerende kleur of trek iets fluorescerend aan. Dan licht je zelf ook op! 

Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje

 

Jumbo

Sluipen en kruipen

Kruip en sluip door allerlei gangen. Klim omhoog. Glijd naar beneden. Spannend: als je helemaal naar boven gaat, ben je bijna vijf meter boven de grond!

 

Lasergame

Van 8 tot 15 jaar

Laad je geweer. Zoek dekking want met een dubbele verdieping komt een aanval altijd uit een onverwachte hoek. Verschuil je achter een schutting. En probeer met een lasergame zoveel mogelijk tegenstanders te raken. De special effects, verlichting en knallende muziek maken dit spel extra spannend.

Met maximaal 10 personen per sessie.

Reserveer nu om zeker te zijn van een plekje

 

Lego Hoek

Lekker bouwen

Trek je tussen het klimmen en klauteren door lekker terug in de Lego Hoek. Dat ligt vol grote legoblokken. Wil je met andere kinderen een gigantisch groot huis bouwen? Of juist liever in je eentje iets moois maken? Het mag allemaal. Er liggen zó ontzettend veel legoblokken.

 

Sky Walker

Alleen voor klauteraars met lef

Klimmen en klauteren op grote hoogte. Lef moet je wel hebben. De Skywalker is namelijk bijna zeven meter hoog. Durf jij vanaf het hoogste punt naar beneden te glijden? Deins je niet terug voor een klauterpartij in netten en touwen? Trotseer dan de Skywalker! 

Soft Play Area

Uitsluitend voor kleine kinderen

Alleen kleine kinderen mogen spelen in de speciaal voor hen afgeschermde speelhoek. Bouw je eigen fort met mega bouwstenen. De stenen doen geen pijn, want ze zijn lekker zacht.