Spelen bij Adventuredome

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. Voor kleine en hele grote avonturen en het weer is nooit een spelbreker. Van binnen spelen, buiten spelen, eten & drinken tot aan verschillende arrangementen. Er is voor iedereen wat wils. 

Waar?
Op EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis en je kunt bij ons gratis parkeren!

Gratis Wi-Fi
Draadloos netwerken? Je bent in één klik online in heel Adventuredome. Ideaal dus voor de thuiswerkende ouders. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee rustig je werk kunnen doen terwijl de kleine zich uitleeft in de kidsplay. Bij ons kan het!

Let op!

  • Het is bij ons niet toegestaan eigen meegebrachte dranken en/of etenswaren te nuttigen. Bekijk al onze huisregels.
  • Om zeker te zijn van een plekje is het handig om te reserveren. Dit kan je doen door contact met ons op te nemen.

 

Binnen spelen

Is het een keer niet zo'n lekker weer? Dat geeft niks, want binnen spelen bij Adventuredome is een feestje! Bij ons hoeft niemand zich te vervelen, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom klimmen en klauteren in de Sky Walker of bouw een reuzenkasteel in het Lego House. Kies een activiteit uit die bij jou past en je wilt nooit meer naar huis!

Buiten spelen

Ga je mee buiten spelen? Hier kun je de leukste spelletjes beleven. Kom heerlijk met water en zand spelen. Het maakt niet uit als je nat wordt, je droogt vanzelf weer op. Wie bouwt het mooiste zandkasteel? Speel mee!

Arrangementen

Actief bezig zijn? Voor een bedrijfsuitje of teambuilding dag draaien wij onze hand niet om. Ook schoolreisjes brengen wij tot een geslaagde dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de arrangementen en maak een keuze! 

Kinderfeestje

Kom met de hele club naar Adventuredome. Kies uit Ed's verjaardagsfeestjes en een geslaagd kinderfeestje is gegarandeerd een succes! Beleef het met EuroParcs!

Eten en drinken

Wij verzorgen de inwendige mens. Bij Adverturedome geen trek of dorst. Hier is van alles te krijgen om de hongerige maag stil te krijgen. Van menu's tot heerlijke snacks. Bij het restantaurant of de cafetaria van EuroParcs Poort van Zeeland ben je geheel aan het goede adres, smakelijk eten!