Kinderfeest - Basis

Kom met jouw hele vriendenclub naar de Adventuredome. Kies uit talloze feestarrangementen, waarbij zelfs kinderfeestjes op maat kunnen worden gemaakt.

Wat dacht je van een kinderfeestje waarbij het standaard Beau en bloem pakket aan de orde komt met activiteiten uit het Beauty thema? Of wat dacht u van alleen het stoere piratenpakket met activiteiten als lasergamen en glowgolf?

Kortom: Wij hebben alle ingrediënten die nodig zijn voor het geslaagde kinderfeestje.

Beleef het samen op EuroParcs Resort Poort van Zeeland! In de Adventuredome kan een verjaardagsfeestje immers bij voorbaat al niet stuk. De verjaardagsgasten zullen hier gegarandeerd de tijd van hun leven hebben in de kidsplay. En de jarige zelf? Die wordt extra in het zonnetje gezet door Beau en Bloem.

Kidsplay (in & outdoor spelen in de Adventuredome)

Spelen bij de Adventuredome is één groot kinderfeest! Haal de avonturier in je naar boven tijdens onze verschillende activiteiten, geschikt voor jong en oud!. Op elke dag en ieder moment kan in de Adventuredome worden gespeeld. Regen of zonneschijn? Dat maakt niks uit: bij de Adventuredome zit je altijd goed!

Is het regenachtig weer buiten? Dat geeft niks, want bij Adventuredome kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Ga je mee binnen spelen? Hier kun je de allerleukste spelletjes beleven. Kom heerlijk met de blokken spelen of waan je in ons reuze speelparcours vol met obstakels. Wie bouwt het mooiste zandkasteel of maakt de allermooiste tekening van Beau en Bloem?

Bij ons hoeft niemand zich te vervelen, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies jouw favoriete activiteit uit, maak nieuwe vriendjes & vriendinnetjes en je voelt je hier meteen thuis.

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack
  • Cadeautje voor de jarige

 

Reserveren
Kinderfeest - Basis