Kinderfeest - Ed Venture

Dit Ed Venture arrangement staat volledig in het teken van avontuur en sensatie en is daarom voor de echte avonturier op het lijf geschreven. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes de strijd aan tijdens een potje Lasergamen of versla elkaar tijdens een potje Glow in de Dark Mini Golf. Een middag gegarandeerd vol avontuur, uitdaging en plezier!

Kidsplay (in & outdoor spelen in de Adventuredome)

Spelen bij de Adventuredome is één groot kinderfeest! Klimmer en klauter over de verschillende speeltoestellen en haal de avonturier in je naar boven. Op elke dag en ieder moment kan in de Adventuredome worden gespeeld. Regen, zonneschijn, hagel, onweer of zelfs sneeuw? Bij de Adventuredome zit je altijd goed!

Module Ed Venture

Naast het basis pakket bestaat dit arrangement uit de volgende elementen:

Lasergame

Ben jij een echte durfal en houd jij ervan om jouw grenzen te verleggen? Kom dit laten zien tijdens dit sensationele en vooral avontuurlijke spel: lasergamen. Wees de held van het veld en laat zien dat jij onverslaanbaar bent. Haal alle tricks uit de kast en zoek dekking, voordat het te laat is! Met een dubbele verdieping komt een aanval altijd uit een onverwachte hoek. Verschuil je en ren zo snel het veld op om zoveel mogelijk tegenstanders te raken. Schakel je tegenstanders een voor een uit zonder geraakt te worden om naar huis te gaan met de overwinning!  

De special effects, verlichting en knallende muziek maken dit spel extra spannend. Ervaar 30 minuten lang een spel vol avontuur, spanning en vooral sensatie. Durf jij het aan?

Glow in the Dark Mini Golf

Beleef golven in een compleet andere wereld: Glow in the dark mini golf. Deze versie van minigolven is hipper dan hip en is dan ook voor iedereen geschikt. Van jong tot oud: iedereen doet het! Door de opvallende felle kleuren wordt een twist aan het bekende minigolven gegeven. Iedereen wordt vrolijk van de felle kleuren die oplichten in het donker. Waan je tijdens het golven in een kleurrijke oceaan, waar veel magische avonturen op jou te wachten zullen staan. Probeer met zo min mogelijk slagen alle obstakels op de acht holes baan te overwinnen, terwijl je langs een oud gezonken schip gaat. Dit oude gezonken schip zit vol verrassingen. Neem al vriendjes en vriendinnetjes me en ga de strijd met elkaar aan!

Tip: lak je nagels in een fluorescerende kleur of trek iets fluorescerend aan. Dan licht je zelf ook op!

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • Kies jouw favoriete activiteit uit en stel jouw eigen kinderfeestje samen!
  • 30 minuten lang Lasergamen
  • Glow in the Dark Mini Golf
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack
  • Cadeautje voor de jarige

 

Reserveren
Kinderfeest - Ed Venture