Kinderfeest - Adventure

Een kinderfeest is al leuk van zichzelf, maar maak het nog leuker en avontuurlijker door het Ed Venture arrangement te boeken! Ga met je vriendjes en vriendinnetjes de strijd aan tijdens een potje Lasergamen of versla elkaar tijdens een potje Glow in de Dark Mini Golf. En leef je daarnaast nog uit in de Kidsplay! Een middag gegarandeerd vol avontuur, uitdaging en plezier!

Module Ed Venture

Naast het basis pakket bestaat dit arrangement uit de volgende elementen:

Lasergame

Ben jij een echte durfal en houd jij ervan om jouw grenzen te verleggen? Kom dit laten zien tijdens dit sensationele en vooral avontuurlijke spel: lasergamen. Wees de held van het veld en laat zien dat jij onverslaanbaar bent. Haal alle tricks uit de kast en zoek dekking, voordat het te laat is! Met een dubbele verdieping komt een aanval altijd uit een onverwachte hoek. Verschuil je en ren zo snel mogelijk het veld op om tegenstanders te raken. Schakel je tegenstanders een voor een uit zonder geraakt te worden om naar huis te gaan met de overwinning!  

De special effects, verlichting en knallende muziek maken dit spel extra spannend. Ervaar 30 minuten lang (10 minuten toelichting en 20 minuten spelen) een spel vol avontuur, spanning en vooral sensatie. Durf jij het aan?

Glow in the Dark Mini Golf

Beleef mini golf in een compleet andere wereld: Glow in the dark mini golf. Door de opvallende felle kleuren die lichtgeven in het donker wordt er een twist aan het bekende mini golf gegeven. Waan je tijdens het golven in een kleurrijke oceaan, waar veel magische avonturen op jou te wachten zullen staan. Probeer met zo min mogelijk slagen alle obstakels op de acht holes baan te overwinnen, terwijl je langs een oud gezonken schip gaat. Neem al vriendjes en vriendinnetjes me en ga de strijd met elkaar aan!

Tip: lak je nagels in een fluorescerende kleur of trek iets fluorescerend aan. Dan licht je zelf ook op!

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • 30 minuten lang Lasergamen
  • Een spel Glow in the Dark Mini Golf
  • Slush Puppy
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack OF pannenkoeken

  * Bij de keuze tussen friet en pannenkoeken, kiest iedereen voor óf pannenkoeken óf friet. Het is niet mogelijk dat de ene persoon een pannenkoek kiest terwijl de andere voor friet gaat. De hele groep maakt dezelfde keuze.

Reserveren
Kinderfeest - Ed Venture