Kinderfeest - Piraten

Dit arrangement staat volledig in het teken van avontuur en sensatie en is daarom voor de echte avonturier op het lijf geschreven. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar de verdwenen schatkaart in het mysterie van de verdwenen schatkaart of maak met elkaar een eigen piratenboot. Een middag vol en plezier!

Kidsplay (in & outdoor spelen in de Adventuredome)

Spelen bij de Adventuredome is één groot kinderfeest! Klimmer en klauter over de verschillende speeltoestellen en haal de avonturier in je naar boven. Op elke dag en ieder moment kan in de Adventuredome worden gespeeld. Regen, zonneschijn, hagel, onweer of zelfs sneeuw? Bij de Adventuredome zit je altijd goed!

Piratenpakket

Naast het basis pakket bestaat dit arrangement uit de volgende elementen:

Bouwsteen 4: Eigen piraten boot knutselen

Schip Ahoy! Heb je altijd al jouw eigen stoere piratenboot willen maken? Dan is het nu de hoogste tijd om samen met jouw piratenmaatjes aan de slag te gaan. Tijdens deze activiteit laat jij de echte knutselpiraat in jou naar boven komen. Haal jouw schaar, lijm, kwasten, versiersels en verf te voor schijn en maak jouw tofste creatie!

Bouwsteen 5: Piratenhoed knutselen 

Denk jij dat je de aller coolste, hipste en vooral de meest creatieve piratenhoed kunt maken? Tijdens deze activiteit laat jij de echte knutselpiraat in jou naar boven komen. Maak een piratenhoed met allerlei verschillende kleuren glitters of wat dacht je van een piratenhoed met felle neon-kleuren? Haal jouw schaar, lijm, kwasten, versiersels en verf te voor schijn en laat jouw creatie zien: wie weet maak jij de meest unieke piratenhoed.

Bouwsteen 6: Speurtocht het mysterie van de verdwenen schatkaart 

Ergens op het park is een geheime plek waar een waardevolle schat ligt verborgen.. maar je bent de schatkaart kwijt! Hoe gaan we deze schatkaart vinden? Twijfel geen seconde langer en ga op zoek naar de vermiste schatkaart. Hierbij ben jij als hoofdkapitein de baas en bepaal jij de teams, die jou gaan helpen zoeken naar de schatkaart. Denk jij samen met jouw piratenmaatjes deze mysterieuze schatkaart en de waardevolle schat te kunnen vinden? 

Bouwsteen 7: Piraten schmink

Droom jij ervan om een keer op een échte piraat te lijken? Kruip dan samen met jouw piratenmaatjes voor een dag in de huid van jullie favoriete piraat tijdens deze piratenschmink middag. Bepaal zelf hoe jij er uit wil komen te zien. Wat dacht je van een creatie vol met roze? Of wat dacht je van een stoere creatie vol rood en zwart? Welke kleuren mogen volgens jou absoluut niet ontbreken? Een activiteit vol plezier, kunst en vooral met piratenpret !

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • Kies jouw favoriete activiteit uit en stel jouw eigen kinderfeestje samen!
  • Kies een activiteit als piratenschmink, een piratenboot- & hoed knutselen of een speurtocht
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack
  • Cadeautje voor de jarige

 

Reserveren