Kinderfeest - Sprookjes

Dit sprookjesarrangement staat volledig in het teken van fantasieën en is daarom voor de echte prinsen en prinsessen op het lijf geschreven. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes aan de slag om het welbekende snoephuisje van Hans en Grietje te maken of ga de strijd met elkaar aan tijdens een sprookjes hindernis quiz. Een middag gegarandeerd vol magie en plezier!

Kidsplay (in & outdoor spelen in de Adventuredome)

Spelen bij de Adventuredome is één groot kinderfeest! Klimmer en klauter over de verschillende speeltoestellen en haal de avonturier in je naar boven. Op elke dag en ieder moment kan in de Adventuredome worden gespeeld. Regen, zonneschijn, hagel, onweer of zelfs sneeuw? Bij de Adventuredome zit je altijd goed! eleven in de Adventuredome: een plek waar fun en plezier kinderspel worden.

Module Sprookjes

Naast het basis pakket bestaat dit arrangement uit de volgende elementen: 

Bouwsteen 8: Sprookjes Hindernis Quiz

Ben jij een echte sprookjeskenner? Ben jij super behendig en daarnaast een echte snelheidsduivel? Kom jouw talenten laten zien tijdens deze interactieve Sprookjes Hindernis Quiz. Beantwoord samen met jouw team zo goed mogelijk alle vragen en probeer met elkaar de eindstreep zo snel mogelijk te behalen. Deze eindstreep is niet zo makkelijk te behalen: onderweg kom je allerlei hindernissen en obstakels tegen waar jullie voorbij moeten. Wie behaalt als eerste de finish en heeft alle vragen goed?  

Bouwsteen 9: Eigen sprookjes spiegel maken

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van het land? Deze zin komt jullie vast en zeker bekend voor.. Ga tijdens deze activiteit aan de slag om jouw eigen sprookjesspiegel te maken. Haal jouw schaar, lijm, kwasten, versiersels en verf te voor schijn en laat zien dat jij het aller mooiste spiegel kunt maken. Misschien heb jij aan het einde van de dag de meest originele spiegel gemaakt.. 

Bouwsteen 10: Sprookjes Schmink

Droom jij ervan om een keer op een jouw favoriete sprookjesfiguur te lijken? Kruip dan samen met jouw vriendjes en vriendinnetje voor een dag in de huid van jullie favoriete sprookjesfiguur tijdens deze sprookjesschmink middag. Bepaal zelf hoe jij er uit wil komen te zien. Wat dacht je van een prinsessencreatie vol met roze en glitters? Of wat dacht je van een stoere vuurspuwende draak? Een activiteit vol plezier, kunst en vooral met veel magie.

Bouwsteen 11: Snoephuisje van Hans en Grietje maken

Knibbel Knabbel Knuisje wie knabbelt er aan mijn huisje? Bij deze zin denken wij allemaal meteen aan een ding: het bekende snoephuisje van Hans en Grietje. De dropveters, smarties en gummybeertjes zullen jou tijdens deze zoetige activiteit om de oren vliegen. Maak samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes de allerlekkerste en vooral meest zoetige creaties om jouw vingers bij af te likken. De creaties zijn eindeloos: van een snoephuis vol gummybeertjes tot een roze snoephuisje vol dropveters. 

 

Wat krijg ik?

  • Entree voor Kidsplay (in- & outdoor) in de Adventuredome
  • Kies jouw favoriete activiteit uit en stel jouw eigen kinderfeestje samen!
  • Kies een activiteit als sprookjesschmink, een quiz, jouw eigen sprookjesspiegel maken of een snoephuisje maken
  • Onbeperkt siroop
  • Friet met saus en een snack
  • Een cadeautje voor de jarige

 

Reserveren