Glow in the dark midgetgolf

De nieuwste trend op golfgebied!

Eindeloos veel speelplezier

Een grote binnenspeeltuin. Airsoft. Lasergame. Glow in the dark midgetgolf. Lekker eten en drinken. Volop buiten spelen. Een dagje weg kent bij Adventuredome geen grenzen!

Van speelplezier voor het hele gezin en kinderfeest tot bedrijfsuitje en schoolreis. Neem mee wie je wilt. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van het leukste Family Entertainment Center in heel Zuid-Holland. En het weer? Dat is nooit een spelbreker! Adventuredome biedt vermaak. Het hele jaar door, zeven dagen per week.

 

Binnen spelen  Buiten spelen  Arrangementen  Kinderfeestjes

Informatie omtrent het Corona-virus

In verband met het Corona-virus zijn ook wij - Adventuredome - tijdelijk gesloten. Omdat wij zijn gevestigd op EuroParcs Resort Poort van Zeeland volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM in samenspraak met EuroParcs.

Meer lezen

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Outdoor kidsplay

Outdoor kidsplay

Escaperoom

Escaperoom

eten & drinken

eten & drinken

Ed

Vier je kinderfeestje bij Adventuredome!

Vier je feestje bij Adventuredome! Onbeperkt spelen tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast wordt extra in het zonnetje gezet. Keuze uit diverse feestarrangementen. Succes is gegarandeerd. In Adventuredome kan een kinderfeestje immers bij voorbaat al niet stuk.

Bekijk de mogelijkheden

Waar kun je ons vinden?

Plan je route

Bekijk de tarieven gemakkelijk online

Naast de arrangementen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes is het natuúrlijk ook mogelijk om je entreetickets voor Adventuredome los te kopen.

Bekijk de tarieven