Adventuredome

Eindeloos veel speelplezier

Een grote binnenspeeltuin. Lasergame. Glow in the dark midgetgolf. Lekker eten en drinken. Volop buiten spelen. Een dagje weg kent bij Adventuredome geen grenzen!

Van speelplezier voor het hele gezin en kinderfeest tot bedrijfsuitje en schoolreis. Neem mee wie je wilt. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van het leukste Family Entertainment Center in heel Zuid-Holland. En het weer? Dat is nooit een spelbreker! Adventuredome biedt vermaak. Het hele jaar door, zeven dagen per week.

 

Binnen spelen  Buiten spelen  Arrangementen  

 

Voor de allerleukste kinderfeestjes kun je ook bij de Adventuredome terecht. Het basis pakket kun je met verschillende bouwstenen helemaal zelf uitbreiden naar jouw droomfeest!

Kinderfeestjes

 

Adventuredome is weer geopend!

Het indoor speelparadijs op het vakantiepark is elke dag geopend van 10.00 - 22.00. De deuren van de Adventuredome sluiten om 21.00, hierna worden er geen nieuwe gasten meer toegelaten.

 
 
Reserveer hier jouw activiteit
 
Bekijk de coronamaatregels
 
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Outdoor kidsplay

Outdoor kidsplay

eten & drinken

eten & drinken

Contact

Ed

Vier je kinderfeestje bij Adventuredome!

Vier je feestje bij Adventuredome! Onbeperkt spelen tot sluitingstijd, er wordt gezongen, gesmuld en de eregast wordt extra in het zonnetje gezet. Keuze uit diverse feestarrangementen. Succes is gegarandeerd. In Adventuredome kan een kinderfeestje immers bij voorbaat al niet stuk.

Bekijk de mogelijkheden

Waar kun je ons vinden?

Plan je route

Bekijk de tarieven gemakkelijk online

Naast de arrangementen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes is het natuúrlijk ook mogelijk om je entreetickets voor Adventuredome los te kopen.

Bekijk de tarieven